Dit is er allemaal te doen

Iedere woensdagmorgen is iedereen welkom om in de Huiskamer van Speeltuin Jeugdland van 10.00 tot 12.00 uur koffie te komen drinken. Dit om mensen uit hun isolement te halen en een stukje gezelligheid te bieden. De toegang is gratis.

Plant je eigen zonnebloem

Woensdag 20 april

Dit jaar organiseert Groei en Bloei Bollenstreek in samenwerking met Speeltuin Jeugdland in Hillegom enkele groene activiteiten voor kinderen. De eerste zal plaatsvinden op 20 april. De kinderen gaan dan in speeltuin Jeugdland aan de Sportlaan 86 te Hillegom zonnebloemen planten. Ze knutselen eerst een mooi naambordje voor bij hun stukje grond en leren tegelijkertijd van alles over deze mooie bloem. In de loop van het seizoen kunnen ze voor hun eigen zonnebloemen zorgen en kijken hoe groot ze wel niet worden! Meld u dus aan, kom met uw (klein)kinderen naar deze activiteit en laat ze kennismaken met deze mooie plant.

Woensdag 20 april, aanvang 14:00 uur. Gratis voor leden van Groei en Bloei en Speeltuin Jeugdland, niet-leden betalen €2,50. Adres: Sportlaan 86, Hillegom. Opgeven kan via info@ac-media.nl of 0651841259.

Wijnproeverij

Vrijdag 25 maart

Gezellige wijnavond onder leiding van Marc Schols van Wellington Winery op vrijdag 25 maart bij Speeltuin Jeugdland aan de Sportlaan 86 te Hillegom. Hij laat de deelnemers 10 soorten wijn proeven. Verder is er stokbrood, kaas en charcuterie. Tenslotte is er een wijnquiz “Test je wijnkennis”. De kosten voor deze avond bedragen 19,50 per persoon. Opgeven kan bij: info@ac-media.nl of 0651841259.

Lentestukje maken

Maandag 28 maart

Op maandag 28 maart wordt in het speeltuingebouw van Speeltuin Jeugdland aan de Sportlaan 86 een lentestukje gemaakt onder deskundige begeleiding. Gestart wordt om 19.30 uur en de avond zal tot ongeveer 21.30 uur duren. De kosten voor het maken van een stukje bedragen 27,50, incl. bloemen, materialen, koffie, thee en wat lekkers. Opgeven kan via: info@ac-media.nl of 0651841259.

Bingo

Zaterdag 26 maart

Bij Speeltuinvereniging Jeugdland wordt op zaterdag 26 maart wwn gezellige Lentebingo georganiseerd. Tevens is er een grote loterij. Wees er snel bij, want vol is vol! Aanmelden kan bij chrisvanderlinden@snelnet.net.

De huiskamer

Iedere woensdag

Iedere woensdagmorgen is iedereen welkom om in de Huiskamer van Speeltuin Jeugdland van 10.00 tot 12.00 uur koffie te komen drinken. Dit om mensen uit hun isolement te halen en een stukje gezelligheid te bieden. De toegang is gratis.

Activiteiten